Yakandoo - Yumeiho masszázstanfolyam

Masszázstanfolyamok

Yumeiho masszázstanfolyam

A YUMEIHO® terápia a mozgásszervi panaszok kezelésében az egyik legeredményesebb technika. Alkalmazása akár prevencióként akár rehabilitációként is sokat segít a pácienseknek.

Az I. szinten megtanítjuk az egyes fogásokat, fogástípusokat, azok precíz, pontos technikáját valamint a fogások egymás utáni sorrendjét.   Már a legelső mozdulatoktól nagy figyelmet fordítunk arra, hogy tanulóink a saját praxisukban is, a számukra legoptimálisabb energiafelhasználás mellett tudjanak hatékonyan és eredményesen dolgozni. Fontos a terapeuta elhelyezkedése, a testsúlyának kihasználása, a masszázs üteme és ritmusa (legalább olyan fontos, mint maguk a fogások kivitelezése).

A képzés gyakorlati alapú, így tanulóink már az első nap végére a teljes folyamatot az elejétől a végéig el tudják végezni.

Részletek a tanfolyamról »

Yumeiho masszázstanfolyam

Complex Spine Method

A legkülönbözőbb technikák közös alapjának a csontkovácsolást tekintjük; e régi mesterség a felhalmozott tapasztalataival számunkra egyfajta „tudásbázist” jelent. A csontkovácsolás összetett módszer: a holisztikus állapotfelmérést, a feszültségpontok oldását, a lazító masszázst, az ízület- és gerinchelyretevő fogásokat, kimozgatásokat egyaránt magában foglalja.

Ennek alapján állítottuk össze Complex Spine Method tanfolyamunkat. Komplex módszert tanítunk a jelentkezőknek – nagyobb eszköztárból könnyebb az éppen adott helyzetnek megfelelően válogatni. Többféle gerinc- és ízületgyógyító rendszert elemzünk közösen, igyekszünk valamennyi lehetséges helyzetre felkészíteni a hallgatókat.

Részletek a tanfolyamról »

Alternatív terápiák

További masszázstanfolyamok

Bármennyi különbséget találunk is a különböző masszázsfajták fogásai között, a közös alapokat könnyen felismerhetjük. Érdemes erre a szempontra figyelve röviden áttekintenünk a legismertebb masszázstípusok fő jellemzőit.

Részletek a tanfolyamról »

Egyéb tanfolyamok